Vilka är Signexa?

Visste du att Signexa har över 25 års erfarenhet inom skyltbranschen och retail? 

Signexa står för personligt engagemang och utvecklar och förnyar ständigt sortiment för att möta våra kundbehov. Vi är själva ett mindre företag och har därför förståelse även för småföretagen, och ni finner oss på Vara-slätten i Västra Götaland. Vi har ett lokalt välfyllt lager fullt med reklamprodukter som skyltställ, mässkyltar, skylt för kassadisken, skyltskåp, broschyrställ både vägghängda och stående, för att tillgodose alla typer av behov. Ljuslådor, ramskåp, bannerstand, posters, roll ups och vepor – olika typer av exponering för olika behov.

Skyltställ, mässkyltar, skylt för kassadisken

Våra kunder är det
allra viktigaste för oss!

Går det bra för våra kunder, går det bra för oss, därför bryr vi oss lite extra. Vi är beroende av er framgång och önskar er just all framgång. Men vilka är våra kunder? Signexa levererar skyltar och exponeringsställ för både små och större företag. Vi riktar oss alltså till både privata och statliga företag inom handel, industri fastigheter och förvaltning. Inget företag är för litet för oss så var inte rädd att kontakta oss även som nyföretagare och småföretagare. Vi vet att varje företag har olika behov, allt från trottoarpratare till stora banderoller, eller snäppramar. Möjligheterna är oändliga.

Vi jobbar med ett noga utvalt sortiment som borgar för god kvalité, men också till rimligt pris. Att visa upp sitt företag både med banderoller, posters och företagsskyltar, behöver därför inte vara en dyr investering. Dessutom finns många av våra produkter i både olika storlekar och pris, det finns helt enkelt en företagsskylt för varje företag och kund. Alla företag, små som stora ska kunna synas och ska kunna ha råd att synas. 

Vi kan branschen

Med över 25 års erfarenhet i skyltbranschen och inom retail kan vi kommunikation, därför behöver du inte tveka att kontakta oss för personlig service. Vi finns här för att hjälpa dig, för att man även som företagare kan behöva vägledning. Vi kan även erbjuda tjänster som framtagning av kommunikationsmaterial och kampanjer, då du som företagare förmodligen har viktigare uppgifter att utföra! Många av våra kunder uppskattar vår tjänst ”Signexas marknadskalender” för en välplanerad kommunikation. Kontakta oss gärna så berättar vi mer, vi står alltid redo att hjälpa er aktiva företagare att stå på tårna i den visuella kommunikationen för företaget.

 

Välkommen till Signexa – Displayshoppen för aktiva företag!

Ryda Hökagården 4, 534 96 Vara

0512-15900

Meny